logo

Plava košulja sa potpisom

Zlatno doba plave košulje ne prestaje, ona je obavezni deo muškog plakara i provereni komad odeće, koji svakog muškarca čini sigurnim i modno tačnim. Plava košulja u svim nijansama neba od najsvetlije do one plavo plave, gde su dozvoljeni svi dezeni (štraftice, crtice,reljef…) i strukture, do one glatke i glamurozne što je i statusni simbol.

Muška populacija, stavlja je na spisak obaveznog prtljaga, koji se odnosi na odlazak na poslovni sastanak, bilo koje vrste. Ono što izdvaja Konstantin plavu košulju i čini je unikatnom je personalni izbor.

Dovoljno je da u butiku ovog brenda u katalogu izaberete nijansu, vrstu, dezen, i sastav pa zatim kragnu i manžetnu i vi ste završili svoju personalnu košulju na način koji zaista nigde na ovim prostorima ne postoji.

Ono što od plave košulje još možete očekivati je da su materijali savršeni jer se ne peglaju i da su vaši inicajali na njoj više od poruke.

Bilo da ste sami izabrali svoj nedeljni set plavih košulja ili je to uradila osoba koja brine o vašem ozbiljnom poslovnom i privatnom izgledu, Konstantin košulja po meri je košulja kojoj ćete se uvek vraćati i uvek nešto kreirali kako bi ste lično učinili posebnom.

Text: Aha magazin