Muške košulje
Muške košulje predstavljaju nezaobilazan deo vaše odevne kombinacije. Veliki izbor različitih dezena omogući će vam da lako izaberete moderne jednobojne muške košulje za svečane prilike, ili klasične karirane muške košulje za svaki dan. Tu su košulje sa dugim i kratkim rukavima, svih krojeva i veličina. Poručite muške košulje online.
Ženske košulje
Kada dođe vreme za odabir ženske košulje ne propustite da proverite našu online prodavnicu. Ženske košulje i tunike Konstantin nude sjajan kvalitet prirodnih materijala i moderne dezene po izuzuetno povoljnim cenama. U ponudi su klasične i strukirane ženske košulje za svaku priliku. Poručite ženske košulje online.
blog
Umeće darivanja u mesecu ljubavi
Umeće darivanja u mesecu ljubavi PROČITAJ TEKST
Crveno na radost- zašto na Božić poklanjamo crveno?
Crveno na radost- zašto na Božić poklanjamo crveno? PROČITAJ TEKST
Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.